CE ESTE FORTIFERRUM®+

FORTIFERRUM®+ este un supliment pe baza de fier lipozomal recomandat in deficienta de fier sau alte situatii de crestere a necesitatilor acestui mineral, cum ar fi in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru conditiile care pot cauza anemie cu deficit de fier sau alte boli asociate deficientei de fier.

FORTIFERRUM®+ este un fier liposomal de ultima generatie, cu o formula completa conceputa pentru a satisface necesitatile zilnice de fier recomandate de OMS si asociatiile medicale din intreaga lume.

FORTIFERRUM®+ este disponibil intr-un format inovator de pulbere care poate fi administrata direct fara apa, fiind indicat tuturor persoanelor, dar mai ales copiilor, femeilor insarcinate si vegetarienilor, din cauza cantitatii reduse de carne sau fructe de mare din alimentatie si a nevoilor  de fier  crescute.

FORTIFERRUM®+ BENEFICII PENTRU SANATATE:

In conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 432/2012 al Comisiei Europene, fierul prezinta un grup de proprietati sanatoase care contribuie la reducerea riscului de aparitie a bolilor cauzate de carenta acestui mineral

Beneficiile  FORTIFERRUM® + pentru sanatate sunt:Contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei;

  • Contribuie la transportul normal de oxigen in organism;
  • Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;
  • Contribuie la sustinerea metabolismul energetic;
  • Sustine functia cognitiva;
  • Contribuie la cresterea absorbtiei fierului;
  • Contribuie la reducerea oboselii.
FORTIFERRUM+® is a registered trademark of A.E.I. 24 - FORTIFERRUM+ © Copyright 2018